• București + zonele limitrofe ale acestuia

Activități interactive

EVENT ORGANIZER:
 • 30 Ron/ Persoană

Descrierea activității

 • V-ați întrebat vreodată ce specii de animale și plante conviețuiesc alături de noi în orașe? De ce avem nevoie de biodiversitate la nivel urban? Care este impactul uman asupra ecosistemelor? Cum putem ajuta fauna și flora urbană? Cum procedăm în cazul în care am găsit un animal sălbatic în distres/într-o situație dificilă/rănit?
 • Sunt doar câteva întrebări la care vom răspunde alături de specialiști, la final fiind mai buni cunoscători ai mediului înconjurător și al modului în care îl putem proteja.

 

 • Activitățile includ: prezentare interactivă, workshop tematic (în conformitate cu vârsta participanților și nevoilor acestora), materiale informative

Formular înscriere

  What is 8 + 4 ?

  Multumim pentru activitatile foarte interactive si captivante despre lilieci, ce le-ati facut in saptamana verde cu elevii Scolii nr. 79! Copiii au fost foarte incantati de ateliere! Succes in continuare!
  Bogdan Nedelcu Părinte
  Pot spune ca totul a decurs mult peste orice asteptare as fi avut! Copiii s-au simtit extraordinar afland tot felul de cunostinte noi despre animalutele salbatice, toate acestea intr-un cadru placut si relaxant facand o plimbare prin parc! Recomand cu caldura <3
  Darius Maftei Profesor scoala gimnaziala Bratu